Witam. Gram sobie ostatnio w RSa niestety mam pewien problem. Uczylem sie gry jakies 4lata temu kiedy najlepszym setem byl dragon itd. Z tego co zauwazylem od mojej ostatniej gry doszlo naprawde sporo itemow i nie mam pojecia co nosic.
Tak wiec jakby ktos mogl doradzic itemy dla poszczegolnych "klas" tzn co nosic jako melee, ranger i jako mage.
Obecnie nosze dragon med helm, plate legs, granite plate, granite shield, dragon boots, abyssal whip.
Glownie chodzi o itemy na mage i ranged. Ale tez przydaloby sie wiedziec jaki ring, cloak, gloves i shield w melee oplaca sie nosic.
I male dodatkowe pytanko: mam 33 herblore i potrzebuje wbic 45 (na legend questa), jak najlepiej trenowac tego skilla?
A wlasnie, co do tego limitu w trade. To i tak nie dziala. Dalej sa strony zajmujace sie sprzedaza golda, wiec imo caly ten system jest nic nie wart.
Problem w tym ze zupelnie nie pamietam co sie nosilo jako np. mape. Teraz patrze na ludzi to biegaja z jakimis dziwnymi itemami, a kiedy to wystarczyl staff, wizard hat i bylo git.
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2010-05-19, 10:11
ranged, full armadyl + magic short choc lepsza jest kupsza runite albo jakas inna wyczyesana w kosmos bron dalekiego dystansu.
ammy no to tam jakies jest nowe dla rangera nie pamietam nazwy a tak to fury albo glory
ring to jak juz kto woli wealth albo explore albo bersker
mag wlasciewie nie wiem jaki jest teeraz najlepszy...
a warrior to podalem wyzej ale full dragon pl8 full helm i tak dalej wymiataja
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2010-05-20, 10:24
nie nie ma szybszego sposobu caly wlasnie problem polega na charmach, ale polecam ci isc zabijac shadow warriors, gianty wszelkiego rodzaju, smoki rowniez te powyzej 200cmb wyrzucaja po 2 lub po 3 nawet charmy
barrows jak najbardziej a czy tzhaar fight to nie wiem bo ja sam nawet nie probowalem wiec duzo nie powiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum