Witam.Mam pewien problem z kolega.Łaczyylismy sie z nim przez hamahi wszystko dzialalo ok
ale po pewnym czasie zauwazylem ze on ma identyczne ip jak moje.Poprosilem go aby wyszedl z tej sieci hamahi (bo ja juz go nie mam) ale on na to "nie bo chce ci zrobic na zlosc"
i zaczol dostawac bany na wszystkich servach csa w tym na mojich ulubionych.Nie wiem co zrobic moze jest jakis sposob albo uslugodawcy moga zmienic moje ip??
Gdy ktos wierzy w coś czego nie ma to nazywamy go szale?cem, lecz gdy to samo dolega wiekszosci ludzkosci nazywamy to religia Nie pisze poprawnie po polsku
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak
Wysłany: 2010-09-10, 07:44
Powiedz czy kolega mieszka gdzieś w pobliżu ciebie ? bo jeśli tak i używasz rutera to po prostu używa twojego neta ... jeśli mam racje zmień hasło na ruter i wszytko będzie ok
nie ja mam z ediala on ma z jakiegos innego mieszka blisko ale nie na tyle abysmy mieli 1 net
aha i jego net jest podzielony na 3 kompy jesli ma to cos do znaczenia ale sproboje jeszcze to co wy mi poleciliscie
Gdy ktos wierzy w coś czego nie ma to nazywamy go szale?cem, lecz gdy to samo dolega wiekszosci ludzkosci nazywamy to religia Nie pisze poprawnie po polsku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum