Mam wielki problem ostatnio chciałem wbić slayer i dostałem taką misje że muszę pozabijać ( otherworldly ) i kompletnie nie wiem gdzie to oni są chciałem rówierz zrezygnować z misji ale się nie da. Szukałem po internecie i różnych forach (nawet u was) i nie mogę znaleźć o nich żadnych informacji). Dlatego bardzo was proszę o pomoc gdzie oni są i jak do nich dojść.
Combat: 118
Profesja: Skiller
Nick: red angel111
Members: tak Pomogła: 3 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Mar 2006 Posty: 1173 Skąd: PIEK?O
Wysłany: 2010-12-19, 15:11
Znajdziesz je na południowy-zachód od Zanaris - miasto, które odkryłeś w queście Lost City.
Aby się do niego dostać, potrzebujesz dramen staff i musisz iść do domku na bagnach (zakładasz staff i wchodzisz do domku). W mieście jest bank. Więcej informacji znajdziesz na wiki (niestety ang. wersja, ale powinieneś sobie poradzić).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum