Znowu? Twoje tworzenie klanów chyba tylko armagedon będzie w stanie powstrzymać.
Nie rozumiem tylko po co wracasz do przeszłości skoro ani nie znasz mojej obecnej osoby i nic o mnie nie wiesz. Przeszłość zostaw w spokoju.
Dla Twojej wiadomości od dłuższego czasu mieściłem swoją osobę w klanie Husaria Polska i tam sprawowałem władzę. Jednakże swoją starą postać sprzedałem i gram sobie na nowo.
Z drugiej strony Twoje smętne spekulacje odnośnie przyszłości mojej i mojego klanu proszę zostaw sobie.
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak
Wysłany: 2011-02-07, 22:34
adio98, jak widzę jesteś dość konfliktowym człowiekiem, proszę cię jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to nie pisz Klan może mieć i 50 reaktywacji, a tobie to raczej nie powinno przeszkadzać
Kamil
Nick: tyts or gtfo
Wysłany: 2011-02-09, 16:44
Mam pytanie troche nie na temat.
Czy to na prawde ty Radzi0wnik?(ten co był v-liderem w HP). Bo slyszalem ,ze sprzedales acc :D
@Topic
Powodzenia w prowadzniu klanu
NoL i f e r
Combat: 92
Profesja: Skiller
Nick: NoL i f e r
Wysłany: 2011-02-10, 11:52
Kamil, czytanie ze zrozumieniem postów a nie nie czytasz i odpisuje ...
Cytat:
Dla Twojej wiadomości od dłuższego czasu mieściłem swoją osobę w klanie Husaria Polska i tam sprawowałem władzę. Jednakże swoją starą postać sprzedałem i gram sobie na nowo.
Czy to na prawde ty Radzi0wnik?(ten co był v-liderem w HP). Bo slyszalem ,ze sprzedales acc :D
Tak, to jestem ja. Jednakże, gram na innej postaci, bo postać Radzi0wnik (Obecnie Carloso) została przeze mnie sprzedana.
adio98 napisał/a:
z tego co wiem to już chyba 6 reaktywacja tego klanu...
Klan ma się dobrze, był on reaktywowany naprawdę wiele razy, lecz nie z mojej ręki tylko z ręki innych graczy. Jest to TRZECIA reaktywacja tego klanu w moim wykonaniu no i mam nadzieję, że jest ona ostatnią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum