Profesja: Wojownik
Nick: Poland999999
Members: tak
Wysłany: 2011-02-01, 19:49 Czy to błąd w RuneScape czy tylko u mnie ?
Ucieszony po update Wilda i free trade wchodzę na rsa ładuje mi się elegancko i tu nagle takie farmazony Gram na grafice OpenGL z tego co wiem kilka osób ma to samo. Nie wiem czy może coś się stało z OpenGL czy co, a na innych trubach nie mogę grać, ponieważ mam słabego kompa Directx wgl mi się nie znajduje.
Nie mogę wyszukać dobrefo DirectXa do Ari Radeon 9200, jeżeli wiecie jak to rozwiązać, to piszcie.
9.0c pozatym sprawdz w specyfikacji twojej karty graficznej jaki z jakim dx wspolgra... bo ja tak na oko mowie poniewaz kiedys mialem pare modeli wyzszego radka.
a stery to zalezy czy na lapku czy na stacjonarze jak na stacjonarze to szukasz na ati.com czy jakos tak a jak na lapku to na stronie firmy gdzie wyprodukowano lapka
Profesja: Wojownik
Nick: Poland999999
Members: tak
Wysłany: 2011-02-01, 20:45
Na stacjonarny, jeśli możesz to zapodaj link będę naprawde wdzięczny.
i gdzie sprawdzić tą specyfikacje karty graficznej z DX ? w co wejść w co kliknąć bo jestem kompletnie zielony.
[ Dodano: 2011-02-01, 21:07 ]
Zainstalowałem directX 9.0c elegancko zaktualizowałem chcę teraz włączyć opcje w RuneScape i pisze coś takiego: "RuneScape was unable to enter that display mode"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum