Aby trenować magię musisz posiadać runy i jakąś laskę, różdżkę czy jak to tam się nazywa. Dokładne informacje o tym skillu znajdziesz na portalu.
Obecnie kiedy wchodzę w zakładkę z artykułem o skillu "Medżik" wyskakuje mi błąd więc linka ci nie podam. Nie wiem dlaczego mi wyskakuje i mam nadzieję że tylko u mnie. Poszukaj na portalu informacji o tym skillu
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2011-02-09, 23:10
h535jku, poprostu trenujac na dumy nie mozna osiagnac wiekszego levela niz iles tam. I musisz zaczac trenowac na jakis stworzeniach tak samo jak na dumy tylko uwazaj by cie nie zabily
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2011-02-09, 23:38
Oskarboss96 napisał/a:
Obecnie kiedy wchodzę w zakładkę z artykułem o skillu "Medżik" wyskakuje mi błąd więc linka ci nie podam. Nie wiem dlaczego mi wyskakuje i mam nadzieję że tylko u mnie. Poszukaj na portalu informacji o tym skillu
Wyskakuje mi takie coś tylko po polsku Nie mogłem niestety zmieścić tego co mi wyskakuje w oryginale bo nie mogłem wrzucić do imgashacka Spróbuję przez mozille wejść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum