Mam problem , zna ktoś może jakiś dobry sposób zarabiania dla F2P? Wczesniej kupowałem taniej i sprzedawałem drożej yewy, ale nie gralem od pol roku i teraz nikt nie chce sprzedawac taniej niż 250 ea .
niewątpliwie najlepszy sposub zarabiania to po prostu scamming no nie ?? nie tylko w trade ale i password scamming (tylko nie myślcie że jestem jakimś zwyrodniałym scammerem )
Sposób pierwszy (mój ulubiony ):
Potrzebujesz siekierki i wc 70+
Idziesz do Rimington tam rosną 4 yewy i ścinasz. Bankujesz wszystko w falador, a skoro troche merchantowałeś, to maz cierpliwość wydusić za nie 300ea.
Sposób drugi:
Potrzebujesz esencji i tiary powietrza, oraz najlepiej rc 44+
Kursujesz trasą Ołtarz-Falador wyrabiając runy ( koszt 28 ess-840gp, wartość uzyskanych runów-2800gp, zysk na każdym kursie-1960gp + xp)
Sposób trzeci-dla nadzianego i szcześliwego człowieka który dorobił się na dwóch poprzednich metodach i szuka czegoś nowego :
Potrzebujesz 500k i 30+ smithing lub osoby chętnej do pracy z 30+ smithing.
Kupujesz 1k żelaza za 100k, oraz 2k węgla za 400k. Wszystko przetapiasz na 1k stalowych sztabek ( zysk za 1k sztabek-100k + 17,5k smithing xp ). ?atwo uzuskać cenę 625ea przy większej ilości sztabek
kto by się tyle bawił ... ja wole trenować i zabierać kase jak leży w ko?cu się tak dorobiłem już ze 4m ale i tak musiałem a to runy kupić a to full rune itd i się zostało 1.5m
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak
Wysłany: 2006-04-17, 14:56
Speqtor napisał/a:
Sposób pierwszy (mój ulubiony):
Potrzebujesz siekierki i wc 70+
Idziesz do Rimington tam rosną 4 yewy i ścinasz. Bankujesz wszystko w falador, a skoro troche merchantowałeś, to maz cierpliwość wydusić za nie 300ea.
tak robiłem
Speqtor napisał/a:
Sposób trzeci-dla nadzianego i szcześliwego człowieka który dorobił się na dwóch poprzednich metodach i szuka czegoś nowego :
Potrzebujesz 500k i 30+ smithing lub osoby chętnej do pracy z 30+ smithing.
Kupujesz 1k żelaza za 100k, oraz 2k węgla za 400k. Wszystko przetapiasz na 1k stalowych sztabek ( zysk za 1k sztabek-100k + 17,5k smithing xp ). ?atwo uzuskać cenę 625ea przy większej ilości sztabek
tak robie
Speqtor napisał/a:
Sposób drugi:
Potrzebujesz esencji i tiary powietrza, oraz najlepiej rc 44+
Kursujesz trasą Ołtarz-Falador wyrabiając runy ( koszt 28 ess-840gp, wartość uzyskanych runów-2800gp, zysk na każdym kursie-1960gp + xp)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum