Mam już trochę kapitału i chciałbym się pobawić w merchanting, ale zupełnie nie wiem od czego zacząć. Ma ktoś może jakąś poradę, propozycję na item do merchantowania - takie małe solucje
99 Cooking: 13 VI 2010 99 Firemaking: 17 X 2010 99 Defence: 2 II 2011 99 Hunter: 11 III 2011:
99 Magic: 13 IV 2011 99 Hitpoints- 15 VII 2011 99 Attack- 27 XI 2011 99 Strength- 18 I 2012
Żeby Merchanting się opłacał to musisz znaleźć jakiś przedmiot który będzie przynajmniej o kilkanaście tysięcy codziennie zwiększał swoją cenę Ja ostatnio marchantingowałem Rune platebody (g) [teraz już się nie opłaca] bo ładnie w górę cena leciała to kupiłem kilka sztuk i przez tydzień co kilka tysięcy cena wzrastała Jak zaczęło już spadać od razu sprzedałem dzięki czemu zarobiłem ze 100k Wiem że to bardzo mało dlatego marchanting opłaca się tylko na p2p bo możesz danej rzeczy kupić i dużo i za duże pieniądze co pewnie da ci na końcu duży zarobek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum