juz wiem jak dostalem bana.Bylem na world 1 i byl tam takki gostek janek12312 i on mnei zascamowal . Ja za nim pogonilem i mowilem ze zreportowalem go i ze jest dupkiem.On powiedzial(TO BYL ANGLIK) ze dostane bana zaraz bo powie to kolegą moderatorą.I dostalem bana potem na wildy go spotkalem moim scoutem lvl 5 i powiedzialem mu kim jestem a on mnie wysmial.Jak sie wysyla takie reporty zeby dostal ktos bana albo cos..na www.runescape.com pisze bug report ...
na dole w glownym oknie gdy grasz pod chatem sa 4 opcje obok opcji trade jest raport cos tam klikasz wpisujesz nick i co on ci zrobil i poszlo tylko tera nie wiem czy nie trzeba najpierw z nim trade zrobic
Hagen X [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-20, 17:52
Raport Abuse, ale musisz mieć dowód żeby posłuchali twojej prośby ( tak czy inaczej to maszyna odbiera raporty lol)
raporty sa do niczego raportami praktycznie nic nie zrobisz (no chyba ze wyslesz ich ze 100 000) muwicie maszyna je odbiera no to co maszyna moze zrobic bez człowieka ??
ja w ciagu jedneo tygodnia wyslalem 5 raportow na 5 gosci za item scaming bo kupowalem 1k air i nagle zmieniali na 100 peda*y i 4 z nich dostalo bana potem pisali do mnie czemu ich raportnolem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum