Czy można sprzedać pożyczoną rzecz ? Zostało mi pożyczone na 5godzin . i Czy mogę coś z tym zrobić (sprzedać) czy tylko nosić ? i na jakiej zasadzie działa to oddanie ? znika po prostu z mojego konta ?
Combat: 100
Profesja: Mag
Nick: Lord Hagen X
Members: tak Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 458 Skąd: Grudziądz
Wysłany: 2011-07-28, 19:41
System 'Lend' pozwala na pożyczenie jednego przedmiotu innemu graczowi na czas określony. Podczas upływu tego czasu, gracz, który pożyczył ten przedmiot może go używać, ale nie może go sprzedać, dropnąć, iść z nim na PvP lub w jakikolwiek inny sposób stracić. Podczas śmierci jest to priorytet, jaki ci zostaje, nawet jeśli jest dużo tańszy od rzeczy, które stracisz, dlatego uważaj na to, z jakimi itemami go bierzesz i w jakie miejsca idziesz. Po upływie, jak tu wspomniałeś pięciu godzin, pożyczony przedmiot wróci do właściciela, który będzie mógł go ponownie pożyczyć lub po prostu używać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum