Misio36
Combat: 116
Profesja: Wojownik
Nick: Misio36
Members: tak
Wysłany: 2011-08-22, 11:14 Okradziono Mnie Co Robić!!!! :((((
Więc wczoraj ktoś wbił się na moje konto nie zmieniając hasła i zabrał wszystkie WSZYSTKIE ITEMY CO MIAŁEM WARTOŚĆ ITEMÓW +60M!!!!!!! Czy mogę to jakoś odzyskać może mi pomożecie straciłem dosłownie wszystko ((((((((((((( całe pieniądze wszystko, bardz ciężko pracowałem aby tak się dorobić..... Proszę pomóżcie ... Co mam robić jak to odzyskać...
Misio36
Wysłany: 2011-08-22, 11:26
właśnie nie miałem wirusów nawet skanowalem wczoraj kompa i nic, hasło nie zostało zmienione,ale na allegro kupiłem memba i im dalem haslo mieli ponad 700 pozytywów a teraz składam zeznania dosądu.
Misio36
Wysłany: 2011-08-22, 11:52
jak moglem zmienic haslo trzeba bylo trzeba bylo jak masz mi pomóc: kieruje to do wszystkich to sie lepiej nie odzywajcie jak nie możecie pomóc dajcie mi przynajmniej otuchy lub pocieszenia konto warte bez itemów wycenił bym na jakes 5 dych a z kasą na jakies 150 wiec wiesz....
Ja bym zmienił tytuł tego tematu na "Jestem idiotą, kto mi poda broń". Jeżeli zakładałeś memba, zmieniasz hasło od razu po otrzymaniu go, jeżeli kupiłes konto, jesteś idiotą, jeżeli nie miałes PIN-u, nie mam komentarza. Pozatym, na RSC ranting jest niedozwolony, a Wy chyba mierzycie do najlepszych...close this shit?
Misio36
Wysłany: 2011-08-22, 12:06
Dobra kurde ale mnie pocieszyliscie mogles powiedziec ze jestem nie mądry i wogóle to by ci jeszcze ulzylo dziekuje kasa poszla sie skubać można zamknąć en niezbyt fajny temat.
No popełniłeś dużo błędów przez które już raczej nic nie da się zrobić... Na następny raz załóż pin, skanuj komputer co tydzień (tak jak ja) i ZMIENIAJ HASŁO CO MIESIĄC! To ważne! I pamiętaj żeby hasło nie było proste tylko wyglądało jakoś tak "b4ow9gm12b4". Hasła tego typu są bardzo ciężkie do złamania. I najważniejsze... Nigdy Nie Podawaj Nikomu Hasła, a jeśli wiesz że ktoś je może znać szybko je zmień!
Jeśli miałeś jakichś kolegów w rs to poproś ich o kilka milionów na start i spróbuj jeszcze raz tym razem używając mózgu Za kilka miesięcy/lat będziesz miał swoje itemki, a o swoim, błędzie już nie zapomnisz Na pocieszenie mogę dodać że kilka tygodni temu straciłem "Dragon claws" wraz ze zbroją na wilderness. To jakieś 20m Wiem że to nie tyle ile ty ale dla mnie dużo. I pamiętaj SKILLI,QUESSTÓW I TASKÓW CI NIE ZABRALI Więc nie załamuj się i graj dalej
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2011-08-22, 12:42
Soczek, masz upomienie jeszcze raz taki post a dostajesz warna
Misio36, z racji twojej straty nie dam ci warna za przeklinanie na forum. To co mozesz zrobic zostalo juz powiedziane. Jagex nie odda ci itemow nawet jak bys mial wszystkie mozliwe dane kto ukradl. Zreszta jak tworcy kazdej gry. Zostalo to popelnione z winy posiadacza konta i nic nie da sie zrobic, nie liczac tego ze mozesz poinformowac innych ludzi piszac na forach kto to zrobil by inni nie dali sie oszukac.
Nastepnym razem zamiast kupowac p2p na allegro popros kogos z rodzicow o udostepnienie karty bankowej dzieki ktorej sam mozesz sobie zalozyc konto p2p placac nie cale 20zl. Gdy nie masz takiej mozliwosci to po kazdym daniu komus konta by kupil ci p2p zmieniaj haslo. Zanim kupisz p2p zaloz wszystkie mozliwe zabezpieczenia na koncie i przed daniem hasla zloz itemy w banku. Dzieki temu ustrzezesz sie kolejnych takich nie milych sytuacji.
Wg, kazdy choc raz byl oscamowany w swoim zyciu. Dawno temu bodajze w 2004 roku tez dalem sie nabrac. Ale to byla inna sytuacja bo wtedy podczas trade dalo latwo sie podmienic item na inny, ze nie dalo sie tego zauwazyc. Dzieki temu stracilem ponad 350mithirl ore ktore na tamte czasy bylo warte na obecne 100m.
Combat: 121
Nick: PvM Dementor
Wysłany: 2011-08-27, 08:50
Wiem, że to już dawno ta rozmowa ucichła ale potwierdzam słowa Skicka: "kazdy choc raz byl oscamowany w swoim zyciu" Nom ja całkiem nie dawno zostałem hacknięty miałem recovery, Bank pin itd. No nie dośc, że straciłem itemy to jeszcze wszystkie runki, a sporo ich bylo, kazdej z runki zostalo mi po 1, w banku byly tez inne wartosciowe zeczy ale one nie zginely... Miałem pecha ;/ Teraz ciężko jest zarobic kase -Przedtem zarobiałem na Kingly impach jak były po 2,7M each. Ogólnie straciłem ok. 60M, Ale gram dalej, wiec NIE JESTES SAM ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum