Wysłany: 2011-09-17, 11:17 Zbanowane konto pomocy !!
dobra żeby nie przedłużać jakaś parówa wbiła mi na konto , za pierwszym razem zostałem tylko okradziony , gdy chciałem wejść na swoje konto wyskakuje mi komunikat , że moje konto zostało zbanowane ....
nie wiem co robić ... Konto miałem/mam przez około 6/7 lat i było trochę warte :<
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2011-09-17, 12:41
pierwsze to musisz powiedziec jaki masz stopien "bana" jak wejdziesz w zarzadzanie banow http://www.runescape.com/...ount_history.ws to powinnienes miec podany stopien bana.
Jesli masz napisane permanent ban to raczej nie da sie duzo zrobic z tym. Bardzo malej ilosci osob udaje sie odbanowac takie konto. Ale spokojnie jeszcze nie wszystko stracone.
to co pokazales na screenie to musisz napisac odwolanie od zablokowania konta. Oczywiscie po angielsku, bo polski support zostal juz wylaczony.
W tym miejscu musisz wyjasnic wszystko od poczatku ze twoje konto zostalo skradzione i ktos na nim zlamal regulamin gry. Oczywiscie musisz podac dane takie jak kiedy ostatni raz sie logowales ty i co wtedy mniej wiecej robiles oraz od kiedy nie mogles sie zalogowac czyli twoje konto zostalo skradzione.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum