Obecnie mam 74 cmb, 60 att, 61 str, 60 constitution i 61 def, oraz 41 prayer. Co muszę podbić, żeby sobie powalczyć na GWD. Nie mówię oczywiście o głównych bosach, ale są tam też inne potworki. Co dobić, usprawnić czy dokupić, aby był sens podruży do tego dungeonu? Mój ekwipunek to: rune full helm, rune longsword, rune platebody, dragon platelegs i rune kiteshield.
pfff do GWD się nie chodzi na potworki prócz wielkich bossów z tego co mi wiadomo bo nie ma sensu Chyba że idziesz for fun no to już zależy na co chcesz iść. Ja jednak polecam podbić def do przynajmniej 80 (na membie to bardzo proste) i kupić dobre eq najlepiej verac's. Wtedy możesz iść np. na bandosa czy zama pod warunkiem oczywiście że idziesz z kilkoma osobami w tym osobą tankującą. Dużo ciekawych dropów i dużo zabawy wtedy jest.
Combat: 121
Profesja: Wojownik
Nick: PvM Dementor
Members: tak
Wysłany: 2011-12-22, 18:24
Bandyci w Bandit Camp na pustyni, kup full Guthan's i załóż jakiś Zammy / Sara item same będą cie atakować ale najpierw upewnij się ze cie nie zabija. a potem tylko zostawiasz postać ona sama nabija. albo na Slayu jeśli chcesz tez zarobić.
Bandyci w Bandit Camp na pustyni, kup full Guthan's i załóż jakiś Zammy / Sara item same będą cie atakować ale najpierw upewnij się ze cie nie zabija. a potem tylko zostawiasz postać ona sama nabija. albo na Slayu jeśli chcesz tez zarobić.
Genialna metoda którą polecam. Wielu ludzi wbiło tak 99 def. Co do itemka zamoraka to polecam zwykłe zamorak arrows (wystarcz jedna sztuka).
do GWD się nie chodzi na potworki prócz wielkich bossów z tego co mi wiadomo
mało wiesz. Chodzi się na aviansie dla addy barów ale bez 80rang to nie ma sensu.
[ Dodano: 2011-12-22, 22:29 ]
Jak wbijesz +80 melee skille to od czasu do czasu mogę Cię zabrać na bandosa albo zama.
waterskiny potrzeba tylko do włóczenia się po pustyni a nie do miast
Mój ekwipunek to: rune full helm, rune longsword, rune platebody, dragon platelegs i rune kiteshield.
-wbij sobie tak aby twój attk +str=130 i zrób defender --> http://www.runescape.pc.p...-warriors-guild
-zrób questy na dragon scimi lub wbij 70attk i kup whipa (coś koło 500-600k)
-możesz też torrso zrobić ale to dużo zabawy więc nie polecam
-dragon boots, amulet of glory, combat bracelet/regen, jakiś ring zakładam że masz, jak nie to kup
Cytat:
41 prayer
z takim prayerem to wsytd nawet na f2p iść gdzieś powinieneś wbić 52(około 1.5m rsgp na d bones, gilded altar ofc) /60 (ok. 4.15m) /70 (~12.4m)
Cytat:
ale są tam też inne potworki
tak jak Soczek i Tbot94 napisali musisz wbić większe lvl'e żeby był sens wyprawy tam.
i jeszcze tak na zaś napisz jeden temat i umieść w nim wszystkie pytania a nie twórz kilku i w każdym osobno pytanie, tak będzie łatwiej Ci pomóc imho
i jeszcze tak na zaś napisz jeden temat i umieść w nim wszystkie pytania a nie twórz kilku i w każdym osobno pytanie, tak będzie łatwiej Ci pomóc imho
To wiem, ale cały czas słyszę jakieś dobre rady i poletko moich pytań się coraz bardziej ubarwia
Cytat:
Jak wbijesz +80 melee skille to od czasu do czasu mogę Cię zabrać na bandosa albo zama.
waterskiny potrzeba tylko do włóczenia się po pustyni a nie do miast
Czyli jak kupię na g/e teleport do bandit camp i tam będę siedział to już nie muszę mieć waterskin?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum