Wysłany: 2012-05-08, 14:01 Wyjazd nad jezioro. (Pomorskie)
Witam.
Chcę sobie pojechać na krótki wypad nad jakieś jeziorko (18-20 maj), i szukam jakiejś dobrej lokalizacji nie musi być koniecznie pod względem wędkowania, szukając po internecie widziałem fajne miejsca koło Miastka czy Szczecinka ale wole zapytać prawdziwych ludzi a nie wuja Google, wiec jak w opisie coś ze 200km ode mnie, jakieś Mazury, Kaszuby czy coś, zapodajcie linkiem albo cuś gdzie np. byliście i oczywiście żeby można było się wykąpać.
Xperia Neo V
Profesja: Łucznik
Nick: Mood Xpiera
Members: tak
Wysłany: 2012-05-08, 14:39
Popływać się da, oczywiście. Z Drewnianymi domkami może być problem. Ale są dość tanie hotele nawet nie daleko mojego domu jest "Pod żaglami" tani prowadzony przez znajomego.
Xperia Neo V
Profesja: Łucznik
Nick: Mood Xpiera
Members: tak
Wysłany: 2012-05-08, 14:47
Trzesiecko – jezioro rynnowe w woj. zachodniopomorskim, w powiecie szczecineckim, na terenie miasta Szczecinek, leżące na pograniczu Pojezierza Drawskiego i Pojezierza Szczecineckiego.
Wzdłuż miejskiego brzegu rozciąga się zabytkowy park miejski, a po drugiej stronie Las Klasztorny i część ścieżki przyrodniczo-leśnej, a wokół jeziora prowadzi znakowany niebieski Szlak Rowerowy Dookoła Jeziora Trzesiecko o długości 14,5 km.
Fragment wyciągu do nart wodnych i pomost widokowy
Po jeziorze Trzesiecko kursuje tramwaj wodny. 29 lipca 2008 roku w okolicach plaży miejskiej otwarto wyciąg do nart wodnych o długości 1080 metrów (najdłuższa prosta - 320 metrów[3]), który pozwala na przejazd z prędkością od 28 do 58 km/h. W momencie otwarcia obiekt był najdłuższym wyciągiem do nart wodnych w Europie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum