hejter, no tak, wy jesteście pro, zaczynaliście nexować w full pernixie z divine glaivenami i flaskami i innymi bajerami. Gratuluję, ja nie mam tyle szczęścia Summoning też wymaga kasy. Ja przynajmniej nie nolifie po nocach żeby ją zdobyć czy też kupić na allegro. Gram for fun. Z każdym dniem mam coraz więcej kasy i przeznaczam ją na lepszy arm itd. Wy pewnie kasę od razu na to mieliście.
Czemu ja mówię w liczbie mnogiej? Raczej powinienem się odnieść do "hejtera" bo żeglarz na oczka nexa nie widział bo po wejściu padłby na hita. Ja chociaż umiem nexa zabić Powiesz, że na masie łatwo co? To idź...powodzenia Podaj world na którym padniesz to sobie pozbieram twój świetny armour...
I proponuję już nie spamować. Jak tak bardzo lubisz trolować żeglarz to zapraszam na sb. Nie spamuj forum szitem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum