RejestracjaRejestracja
ZalogujZaloguj
GrupyGrupy

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[MEMBERS][KUPNO]...

SmileWhenDie 

Combat: 89
Profesja: Skiller
Nick: Hinio
Members: nie
Wysłany: 2012-07-15, 11:29   [MEMBERS][KUPNO]...

Witam więc tak ..

Chciałbym kupić membersa miałem już kiedyś ale przed jak kupiłem konto mam prawie cały bank itemów dla menba i chciałbym je sprzedać i mam takie pytanie gdzie i za ile kupie menba.

Tylko proszę o prawdziwe strony.!

Bo nie raz zdarzało się dać komuś tam np 30zł za frre..

I w jaki sposób mogę go kupić proszę o napisanie mi wszystkiego na dole tylko szybko.! Proszę.!

Barti108 
Publius Bartius

Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wysłany: 2012-07-15, 12:09   

Biłgoraj? :-o Me too. Gdzie do szkoły chodzisz? Czy studiujesz? Napisz na PW.

Tu masz nasze opisy jak się kupuje p2p: http://www.runescape.pc.p...ata-membera-p2p

Nie kupuj przez inne strony niż oficjalną RuneScape, bo to nie dość, że sprzeczne z Regulaminem RS, to na dodatek niebezpieczne.
Różnice w cenie są raczej minimalne i nie ma sensu ryzykować dla nich.

pepeh 

Combat: 132
Nick: Drewnaldo2
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2012-07-15, 13:48   

proste kup za sms 23zł z groszem :)

Drewnaldo2 The Best :P

Hasira 

Combat: 88
Nick: Bluearga
Wysłany: 2013-11-18, 21:08   

Witam

Tak wiem odkopuje stary temat, ale skoro taki jest to po co zakładać nowy?

Mam pytanie czy to prawda, że member jest za SMS za jedyne 23 zł? Bo jak wiecie ten kto obsługuje płatności SMS zwykle bierze 50% prowizji, a skoro płatność np. kartą kredytową wynosi 22 zł to SMS logicznie powinno kosztować 44, bo te drugie 22 zł idzie do obsługującego SMS.

Wole zapytać, bo coś to podejrzane dla mnie jest, niby mogą płacić kartą, ale wole jednak SMs, jako, że dane karty lubią wypływać i trafiać w niepowołane ręce, a telefon to jednak trzymam w ręce i póki w niej jest to nikt mi nic z niego nie ukradnie.

iOskar 

Combat: 138
Profesja: Wojownik
Nick: iOskar
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2013-11-18, 22:14   

Hasira napisał/a:
Mam pytanie czy to prawda, że member jest za SMS za jedyne 23 zł? Bo jak wiecie ten kto obsługuje płatności SMS zwykle bierze 50% prowizji, a skoro płatność np. kartą kredytową wynosi 22 zł to SMS logicznie powinno kosztować 44, bo te drugie 22 zł idzie do obsługującego SMS.

Tak, SMS'em płacisz 23 zł z groszem :)

Hasira napisał/a:
Wole zapytać, bo coś to podejrzane dla mnie jest, niby mogą płacić kartą, ale wole jednak SMs, jako, że dane karty lubią wypływać i trafiać w niepowołane ręce, a telefon to jednak trzymam w ręce i póki w niej jest to nikt mi nic z niego nie ukradnie.

Bez obaw możesz spokojnie zakupić membersa SMS'em :) Kupowałem tak membery przez niecałe 2 lata i zawsze z konta zabierało mi tyle ile pisało, że zabierze. Przemyśl to jednak bo do gry zostały wprowadzone bondy, które umożliwiają ci płacenie za membersa wirtualnymi pieniędzmi (coinsami). Kosztuje to 7m na 14 dni więc tak jakby wychodzi 14m na miesiąc :P

Hasira 

Combat: 88
Nick: Bluearga
Wysłany: 2013-11-19, 15:14   

Dzieki za odpowiedź :)

A więc o to chodzi z tymi Boundami, bo właśnie czytałam coś o nich ale nie za bardzo zrozumiałam o co chodzi, teraz już wiem. W sumie fajna sprawa, niestety moje konto było kiedyś tam shackowane, przez co zostałam totalnie spłukana z pieniędzy i nie mam na razie takich funduszy by sobie zakupić za nie membersa, ale dzięki za info w przyszłości na pewno skorzystam :)

pepeh 

Combat: 132
Nick: Drewnaldo2
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2013-11-20, 13:18   

mnie to też trochę zastanawia jak to z tymi boundami bo niby 2 tyg membera za nie jest :-)

Drewnaldo2 The Best :P

iOskar 

Combat: 138
Profesja: Wojownik
Nick: iOskar
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2013-11-20, 14:48   

No mechanizm ich działania jest dość prosty. Masz dwa sposoby pozyskania bonda. Możesz go kupić za 5$, albo 7m. Bond oferuje ci membersa na 14 dni lub 140 runecoins do wykorzystania w Salomon Store lub 6 spinów do zakręcenia w Squel of Fortune.

PS Bondy to całkowity offtop więc proszę jeśli masz jeszcze jakieś pytania odnośnie działania tych przedmiotów napisz temat w odpowiednim dziale. Dzięki.

Odpowiedz do tematu
Skocz do: