wafelll
Nick: wafff
Members: nie
Wysłany: 2013-05-11, 17:17 Pytanie dotyczące runescape 2007
Dzień dobry,
Chciałbym zadać kilka pytań dotyczących runescape 2007:
1. Jeśli będę grał starą postacią, to zostaną mi obecnie wbite poziomy, czy muszę zaczynać wszystkie od 1 poziomu?
2. Czy questy będę musiał robić od nowa?
3. Co z aktualnym wyposażeniem i rzeczami w banku? Przechodzą do runescape 2007?
4. Widziałem dwa serwery darmowe, ale kiedy chcę się na nich zalogować, to wyskakuje wiadomość, że muszę mieć wykupioną subskrypcję. Jak działają te darmowe serwery?
Niestety, ale musisz płacić co miesiąc 25 zeta A jeśli chodzi o grę to oczywiście zaczynasz od początku jak każdy nie zależnie czy wtedy grałeś i miałeś postać czy nie.
pepeh
Combat: 132
Profesja: Skiller
Nick: Drewnaldo2
Members: tak
Wiek: 31 Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 196 Skąd: Zdu?ska Wola
no niestety sam chciałem popytać w "stare" czasy ale niestety okazało się że trzeba mieć membera (konto płatne) żeby zagrać szkoda bo tak by było F2P o wiele więcej osób by grało
Ponieważ Jagex nie ma tyle kasy, na serwery zwykłego rs'a i jednocześnie 07 Musi jakoś zarobić, a więc nawet te "free" są płatne (z tego co się orientuję). Zawsze można kliknąć na te free i sprawdzić jeśli masz jakieś konto
wafelll
Wysłany: 2013-05-12, 14:28
Witam,
Dziękuję za odpowiedzi.
Mam konto i próbowałem się logować, ale pisze mi, że muszę mieć subskrypcję. Dlaczego więc są podpisane, że są darmowe? Czy trzeba wykupić 1 raz members, żeby potem grać na tych darmowych serwerach bez kupowania kolejnych membersów?
lediv
Profesja: Skiller
Nick: ---
Odpowiedź dostałeś już w zasadzie wyżej. Puki co Rscape 2007 od jagexu jest tylko i wyłącznie dla osób z aktualnie wykupionym membersem. Servery free jak sam sprawdziłeś nie są free ,lecz niewykluczone, że w przyszłości będą
wafelll
Wysłany: 2013-05-13, 21:33
Dzięki za odpowiedzi.
Mam jeszcze jedno pytanie: czy po zapłaceniu za members smsem, to będzie działało jak w przypadku karty kredytowej? Tj. będą mi zabierać pieniądze z konta tel. dopóki nie zrezygnuję z members?
Arthem
Nick: Arthem
Members: tak
Wysłany: 2013-05-14, 15:56
W przypadku karty kredytowej, opcja pobierania co miesiąc opłaty za subskrypcję przez Jagex nie jest obowiązkowa, więc nawet jeśli była by możliwość zrobienia tego samego przy płatności przez SMS to na pewno musiałbyś najpierw wyrazić na to zgodę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum