Dik
Nick: dddd
Members: nie
Wysłany: 2013-06-17, 15:55 Peleryna,broń
Witam! Otóż mam problem, ponieważ nie wiem skąd mogę wziąć peleryny (nie team cape (liczba)), które są podobne troszkę do skill cape. Przy okazji mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak moja postać może mieć z powrotem broń i tarczę w reku, a nie na plecach? Jestem F2p.
Co do peleryn czy chodzi o clan cloak? http://runescape.wikia.com/wiki/Clan_cloak Aby taką posiadać musisz dołączyć do jakiegoś klanu w rs. Możliwe też że chodziło ci o weteran cape.
Co do tego gdzie trzymasz broń i tarczę. Aby z powrotem wyciągnąć je zza pleców musisz kliknąć prawym przyciskiem myszki na taki mały prostokącik w prawym górnym rogu action bara i wybrać opcję "Toggle-sheathe" Możesz w każdej chwili zmienić tryb; na taki kiedy trzymasz broń i taki kiedy masz ją na plecach. W przypadku gdy broń trzymasz w ręce inni gracze widzą twój combat level kiedy klikną na ciebie prawym przyciskiem myszki a w drugim przypadku kiedy masz na plecach gracze widzą twój total lvl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum