x_T_D_K_x
Profesja: Wojownik
Nick: x_T_D_K_x
Members: nie
Wysłany: 2013-08-26, 15:30 Problem z logowanie ._.
Tak jak w temacie, mam problem z zalogowaniem się do gry. Wpisuje, Username (poprawnie) i hasło.. takie jakie miałem.. i nie mogę się zalogować, to znaczy wyskakuje mi że błednie wpisałem hasło.. ale jak pamiętam swoje hasło to wpisuje je dobrze/bezbłędnie i nie wiem co jest.. co gorsza.. zapomniałem e-mail (być może ktoś hack'nął i zmienił).. czy dam radę odzyskać konto, jak tak to w jaki sposób..?
i niech ktoś w skrócie opisze.. to znaczy ten sposób.. bo teraz nie mogę się połapać z tym recovery
Ile to konto ma mniej więcej lat? Jeśli z rok to prawdopodobnie musisz się zalogować za pomocą emaila a nie nicku Wpisz email i hasło i spróbuj. Dodam jeszcze, że ja też ostatnio kilka dni próbowałem się zalogować na pure acc kiedy sobie przypomniałem, że trzeba wpisać email (facepalm). Pamiętaj, że nie dotyczy to starszych acc (kilka lat).
x_T_D_K_x
Wysłany: 2013-08-26, 16:20
te konto ma około 5/6 lat, jak istniały jeszcze te klany.. PF, DH, RA i wiele innych. ;P
W takim przypadku możemy chyba jedynie polegać na recovery questions. Zrobiłeś je kiedyś? Pamiętasz odpowiedzi?
x_T_D_K_x
Wysłany: 2013-08-26, 16:27
Robiłem je z półtorej roku temu.. więc troche nie bardzo, bo wcześniej to znaczy jak ostatni raz się logowałem to rs był zupełnie inny i nie mogę do tego wogóle dojść..
Jeśli masz przypisany do swojego konta jakiś email może dałoby się skierować prośbę do Jagexu. Postaraj się dostać na swój email, na którym rejestrowałeś grę. Znasz angielski?
x_T_D_K_x
Wysłany: 2013-08-26, 16:40
To będzie trudne wyzwanie.. ale spróbuje.. no troche znam
[ Dodano: |26 Sie 2013|, o 17:47 ]
i nawet nie wiem czemu mi w hiscores nie pokazuje statsów a mam przecież dość wysokie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum