Wysłany: 2013-11-14, 20:13 Pare pytań apropo RuneScape.
Siema, mam parę pytań odnośnie RuneScape. Jak przerzucać itemy między graczami, jakie są wersje Runescape (grałem w Tibie tam było np. Tibia 8.6), w którą najwiecej ludzi gra i mam trochę itemów też chciałbym się dowiedzieć ile są warte.
Mam dziwne podejrzenia co do tego kolesia... No, nieważne. W każdym razie, nie widzę tam nic cennego- większość, ba, wszystkie te rzeczy są BARDZO tanie. Nikt nie kupuje przedmiotów za pieniądze, jedynie złoto, ale ten rynek jest obsadzony już przez boty. Zresztą, jest to nielegalne. A wersja jest tylko jedna. Właściwie to trzy, ale te rzeczy sprzedasz tylko na tej najważniejszej.
Pewnie że możliwe, ale to wymaga kilkuletniej gry. Większość kont rs'owych jest warta 2-3 tysiące z czego często posiadacze nie zdają sobie sprawy. Są i tacy, za których banki można kupić samochód czy dom. To nic nowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum