Wysłany: 2006-02-21, 18:29 Kur... nastepne spotkanie z morowic!
No i co!Wygralismy sparing z akademia warrior i ja wygralem rune scimmy.Nie bylo mowy o dzieleniu sie i oddawaniu rzeczy.No wygralem rune scimmy i rune baxe.Morowic sie po walce na mnie rzucil jak szalony bo chcial mnei zabic bo mialem dwa rune scimmy(moj i radka102) i mialem 0 prayer to by wygral 50k.Ja uciekalem i fartem ucieklem a on potem mi kazal odawac nagle addamant battle axe sindbadowi.Ale jeszcze o scima sie wyklucal
nie chcialem skimma chcialem zebys go sprzedal i potem dal polowe ale nie.
zaczolem cie atakowac bo chcialem sie pobawic z toba. przeciezbym cie nie zabil
grozilem Ci bo inaczej bys nie oddal sindbadowi addy baxa a byla to jego jedyna bron
Takie sprawy powinno się załatwiać się na PW, GG w grze czy na ulicy
Po co forum zasmiecać ... Dla wiarygodności daje się CA?E screeny, a nie wycinki
(prawdopodobnie wyjete z kontekstu).
ja nieobchodzi mnie to po co ten temat ...idioto gadasz o tych 2 r scimi jakby to był phat set lmfao..ja te rzeczy alchuje.Morowic jeżeli taki kozak jesteś to moze powalczymy na wildzie dla zabawy..no chyba,że boisz sie stracic kolejny set full dragonhide +r scimi+antifite sq....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum