zrobiłem questa po prostu musiałem jeszcze raz znaleźć jagody i zrobić mixture dać juli no i hapy end. Ale mam gorszy problem robie se questa dragon slayer no i miałem już wziąć drugą część mapki ale te głupie magiczne drzwi nie chcą mnie przepuścić a mam wszystkie potrzebne rzeczy (mówie o drzwiach w drawen mine po zejściu drabiną takie prostokątne pomieszczenie)
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-06-08, 18:43
najpierw idż i pogadaj z tym guild masterem o wszystkich częściach (melzar telzar itd.)
potem do tej wyroczni na górze (tej lekko walniętnej, pomalowanej babki) i wtedy każdą rzeczą use na drzwi
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2008-06-09, 13:05
Axel King napisał/a:
aha use na drzwi no widzisz a na portalu pogromcy ciemności w questach jakoś to nie było
napisane
specjalnie dla tego zdania przeczytalem najstarszy opis na naszym portalu bo jako jedyny zostal od poczatku starej strony bo wszystkie inne byly na nowo napisane juz.
i jest tam wyraznie napisane by uzyc tych przedmiotow na drzwi.
Wystarczy czytac ze zrozumieniem czastem samemu troche pomyslec a questa sie przejdzie bardzo szybko
A przepraszam, że tak zapytam, ale czy ktoś nie mógłby dorobić do niego screenów? Teraz rozumiem, że jak taki stary, to nikt nie chce zmieniać, ale dorobić zdjęcia by się przydało. Sama prawie tego nie rozumiem i zrobić nie umiem, chociażby bez mapek...
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2008-06-09, 16:11
pewnie za tydzien dojdzie nowych artykulow poniewaz konczy sie rok szkolny i wszyscy beda juz wolni. Do tego mozliwe ze nasz drugi admin odzyska net i bedzie mogl tez sie zajac czyms.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum