RejestracjaRejestracja
ZalogujZaloguj
GrupyGrupy

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Mało fps

sir stars2 

Combat: 84
Nick: sir stars2
Members: nie
Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2012-02-09, 16:49   Mało fps

Problem tkwi w małej ilości fpsów w Runescape (5-10) bez względu na detale. Nawet na minimalnych. Mimo zalecanych automatycznych ustawień przez Rs'a jest nadal 5-10 fps a powinno śmigać. Wszystkie programy mam wyłączone, temperatura procka w porządku (55 stopni) Komputer spełnia maksymalne wymagania. Próbowałem nawet grać z GameBoosterem, on też nic nie pomógł. Ja już nie mam pojęcia co może być przyczyną tego...

Barti108 
Publius Bartius

Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak
Wysłany: 2012-02-09, 16:52   

OpenGL próbował?

sir stars2 

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2012-02-09, 16:54   

Próbował i nic

iOskar 

Combat: 138
Profesja: Wojownik
Nick: iOskar
Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2012-02-09, 17:07   

Ja tak mam jak gram na safe mod czy też software. Jak zmieniam na OpenGL to wszystko mi chodzi płynnie :]

sir stars2 

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2012-02-09, 17:49   

wy tępe mongolskie kurde, mowie wam ze jak zmieniam na opengl to nic nie daje takze se nie nabijac postow na tym niedobry forum jakimis bezsensownymi radami gowno dajacymi tylko powiedzciecos o czym nie wiem bo wam niedobry do tych ryjow krzywych i bedzie kurde miazga

Skicek 
PC for ever

Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Wysłany: 2012-02-09, 18:01   

ale zionelo agresja za piekny punkt warna.

czlowieku, ludzie proboja ci pomoc, piszac co wiedza a ty sie wydzierasz i obrazasz innych. To nie jest mile ani tym bardziej wskazane. To ze jestes w wieku buntu nie oznacza ze mozesz wyzywac sie na innych. Ogarnij sie troche i zachowuj porzadnie. A jak ci sie nie podoba tu to istnieja pewnie inne fora gdzie mozesz sie pytac o takie problemy.

Kazdy chcialby wszystko od razu, pisze posta i za 5min odpowiedz z pelnym tutorialem co ma zrobic by bylo fajnie. Ale to jest zycie tak nigdzie nie ma i nie bedzie...

Na twoj problem moge powiedziec ci ze nie jestes sam. Wiele osob tak ma i nie moga nic zrobic bo blad tkwi w grze a nie w twoim komputerze. Jedyne co moge ci poradzic, to to bys przeinstalowal Jave na najnowsza wersje, uwzgledniajac to by po usunieciu programowym javy usunal wszystkie pozostale foldery i pliki recznie po niej. Jesli to nie pomoze to sproboj przeskanowac komputer moze masz jakiegos virusa ktory opoznia dzialanie skryptow javy. Jesli i to nie pomoze to napisz do Jagex, byc moze zapomieli uwzglednic twoja karte graficzna badz inny podzespol w swojej grze przez co nie jest obslugiwany i dlatego masz lagi.

Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.

Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach

Odpowiedz do tematu
Skocz do: