Problem tkwi w małej ilości fpsów w Runescape (5-10) bez względu na detale. Nawet na minimalnych. Mimo zalecanych automatycznych ustawień przez Rs'a jest nadal 5-10 fps a powinno śmigać. Wszystkie programy mam wyłączone, temperatura procka w porządku (55 stopni) Komputer spełnia maksymalne wymagania. Próbowałem nawet grać z GameBoosterem, on też nic nie pomógł. Ja już nie mam pojęcia co może być przyczyną tego...
wy tępe mongolskie kurde, mowie wam ze jak zmieniam na opengl to nic nie daje takze se nie nabijac postow na tym niedobry forum jakimis bezsensownymi radami gowno dajacymi tylko powiedzciecos o czym nie wiem bo wam niedobry do tych ryjow krzywych i bedzie kurde miazga
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2012-02-09, 18:01
ale zionelo agresja za piekny punkt warna.
czlowieku, ludzie proboja ci pomoc, piszac co wiedza a ty sie wydzierasz i obrazasz innych. To nie jest mile ani tym bardziej wskazane. To ze jestes w wieku buntu nie oznacza ze mozesz wyzywac sie na innych. Ogarnij sie troche i zachowuj porzadnie. A jak ci sie nie podoba tu to istnieja pewnie inne fora gdzie mozesz sie pytac o takie problemy.
Kazdy chcialby wszystko od razu, pisze posta i za 5min odpowiedz z pelnym tutorialem co ma zrobic by bylo fajnie. Ale to jest zycie tak nigdzie nie ma i nie bedzie...
Na twoj problem moge powiedziec ci ze nie jestes sam. Wiele osob tak ma i nie moga nic zrobic bo blad tkwi w grze a nie w twoim komputerze. Jedyne co moge ci poradzic, to to bys przeinstalowal Jave na najnowsza wersje, uwzgledniajac to by po usunieciu programowym javy usunal wszystkie pozostale foldery i pliki recznie po niej. Jesli to nie pomoze to sproboj przeskanowac komputer moze masz jakiegos virusa ktory opoznia dzialanie skryptow javy. Jesli i to nie pomoze to napisz do Jagex, byc moze zapomieli uwzglednic twoja karte graficzna badz inny podzespol w swojej grze przez co nie jest obslugiwany i dlatego masz lagi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum